The Art of Tresor - Design & Fashion

Walk in Beauty. Walk in Comfort.

Αρχική Σελίδαόροι και προϋποθέσεις χρήσης | πολιτική απορρήτου

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

privacy_policyΗ επιχείρησή μας ακολουθεί και εφαρμόζει  τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως  ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο (Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά). Εφαρμόζει επίσης ρητά τον Nόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Έτσι δεσμεύεται ρητά ότι δεν παραχωρεί, πωλεί, ενοικιάζει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσει ή εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και τα χρησιμοποιεί μόνο για την αποστολή των εμπορευμάτων σας ή για την ενημέρωσή σας εφόσον το ζητήσετε.

Terms-and-Conditions

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Το www.greekshoes.net είναι το ηλεκτρονικό καταστήμα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής επιχείρησης «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ», που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, στην Ελλάδα (Διεύθυνση: Λυσία 2 & Αγίας Παρασκευής 50, 12132 Περιστέρι / ΑΦΜ: 039637665 / Δ.Ο.Υ. B Περιστερίου). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος http://www.greekshoes.net

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ανωτέρω ιστοσελίδας http://www.greekshoes.net διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από την χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή με αυτή. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε νομικά μέτρα σε περίπτωση παραβίασης των παρακάτω.

 

Τροποποιήσεις στην Ιστοσελίδα

H «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

 

Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

Η «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδες της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

 

Τιμές

Όλες οι τιμές που αναφέρονται για τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας περιλαμβάνουν ΦΠΑ και δεν περιλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής.

 

Συνδέσεις προς άλλους Διαδικτυακούς Τόπους

Οι ιστοσελίδα δύναται να περιέχει συνδέσεις προς δικτυακούς τόπους τρίτων των οποίων η διαχείριση ανήκει σε εταιρείες ή πρόσωπα πέραν της «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» και οι οποίες παρέχονται για την διευκόλυνσή σας. Η παροχή αυτών των συνδεδεμένων δικτυακών τόπων από εμάς δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως έγκριση, χορηγία, υποστήριξη, ή/και σύσταση χρήσης των ιστοσελίδων αυτών ή των περιεχομένων που περιλαμβάνουν και διαχειρίζονται ή των υπηρεσιών που παρέχονται από αυτές. H «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» δεν έχει τον έλεγχο ή την ευθύνη αυτών των άλλων ιστοσελίδων, του υλικού, των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Η πρόσβαση σε όποιο δικτυακό τόπο τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη και ως εκ τούτου η «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» δεν θα φέρει καμία ευθύνη που προκύπτει από ή σχετίζεται με αυτές τις ιστοσελίδες ή/και του περιεχόμενου τους ή για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκαλείται από ή σε σχέση με οποιαδήποτε αγορά, χρήση ή εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά, ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα από ή μέσω οποιουδήποτε τέτοιου δικτυακού τόπου τρίτων.

 

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Ασφάλεια συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων

Η «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Όλες οι πληροφορίες, και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και οι συναλλαγές σας, είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής τους. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί. Προτείνεται η χρησιμοποίηση “ισχυρών” κωδικών (αποτελούνται από γράμματα και αριθμούς) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης κ.τ.λ).

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ», νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα της εταιρίας είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

 

Δικαίωμα Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο http://www.greekshoes.net/?page_id=209 (Κωδικός εισόδου η λέξη: Μήνυμα) ή τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 210-5711594, την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών (βάσει νόμου) από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε ή να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρηση από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής. Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα της αρχικής αποστολής σε εσάς.

e-Shop Tresor by Yiannis Xouryas - GreekShoes.Net
Κάνετε Like (Μου αρέσει!) στην σελίδα μας στο Facebook για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση.
Είμαστε εκεί για τους πελάτες μας όταν μας χρειάζονται!

Πιστεύουμε στην Ελληνική Επιχείρηση και στα Ελληνικά Προϊόντα!
Πιστέψτε και σεις!

Οι Δημιουργίες μας στα Μεγάλα Μεγέθη και στα Παραδοσιακά Υποδήματα Χορού είναι αξεπέραστες τόσο στην Φινέτσα όσο και στις Ασυναγώνιστες Τιμές τους!