Λόγω θερινών διακοπών η βιοτεχνία μας υπολειτουργεί. Τυχόν παραγγελίες θα διεκπεραιώνονται από 31/08/2016 και μετά

The Art of Tresor - Design & Fashion

Walk in Beauty. Walk in Comfort.

Αρχική ΣελίδαΌροι και Προϋποθέσεις Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου

GDPR_mini_GreekShoes_PrintΈνας νέος νόμος για την προστασία δεδομένων, ο Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (General Data Protection Regulation- GDPR), έχει τεθεί πλέον σε ισχύ σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθολικά εφαρμόσιμος από 25/05/2018.
Η δέσμευσή μας για την προστασία των δεδομένων και του απορρήτου σας αποτελεί βασικό στοιχείο όλων των δραστηριοτήτων μας.

Γυναικεία Υποδήματα & Παραδοσιακά ΧορούTresor by Yiannis Xouryas :: Greekshoes|GreekSandalsGreekShoes|GreekSandals

Ο ιστότοπος www.greekshoes.net (διακριτικός τίτλος: Tresor by Yiannis Xouryas) είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ελληνικής επιχείρησης «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» (ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ & ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ) που εδρεύει στο Περιστέρι Αττικής, στην Ελλάδα (Διεύθυνση: Λυσία 2 & Αγίας Παρασκευής, 12132 Περιστέρι – Τηλ./Fax: 210.5711594 – Email: info@greekshoes.net, greekshoes.net@gmail.com, Yiannis.Xouryas@gmail.com / ΑΦΜ: 039637665 – Δ.Ο.Υ. B Περιστερίου). Η επιχείρηση ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι εγγεγραμμένη από το 1994 στο ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με Αρ.Μητρώου 116740 (Αρ.ΓεΜΗ: 84053002000).

privacy_policy

Ασφάλεια συναλλαγών και Προσωπικών Δεδομένων

Η «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες, και τα προσωπικά σας στοιχεία καθώς και οι συναλλαγές σας είναι απολύτως ασφαλείς και απόρρητες.
Οι παραγγελίες από την παρούσα σελίδα μπορούν, κάλλιστα, να διεκπεραιωθούν χωρίς προηγουμένως ο χρήστης να είναι υποχρεωμένος να συνδεθεί με χρήση προσωπικών κωδικών πρόσβασης. Μιάς και ο μοναδικός τρόπος πληρωμής είναι μέσω αντικαταβολής, σε κανένα σημείο της μεταξύ μας συναλλαγής ο χρήστης/πελάτης δεν μας παρέχει κανένα προσωπικό τραπεζικό του στοιχείο (π.χ. αριθμός λογαριασμού, αριθμός χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας κ.λπ.)
Ο μόνος που έχει πρόσβαση στον προσωπικό κωδικό πρόσβασης είστε εσείς και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του. Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να μεταβάλλει τον προσωπικό του κωδικό (password) όσο συχνά επιθυμεί. Προτείνεται η χρησιμοποίηση «ισχυρών” κωδικών (αποτελούνται από γράμματα, αριθμούς και σύμβολα) καθώς και η αποφυγή προβλέψιμων κωδικών (πχ. ημερομηνία γέννησης κ.τ.λ).

Πώς μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα σας: Εσείς έχετε τον έλεγχο της ασφάλειας του λογαριασμού σας. Χρησιμοποιήστε καλές πρακτικές ασφάλειας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σας.
Προστασία του κωδικού πρόσβασής σας / Πρακτικές Συμβουλές Ασφαλείας – Aκολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την προστασία του κωδικού πρόσβασής σας:
– Μην κοινοποιείτε ποτέ τον κωδικό πρόσβασής σας.
– Φυλάσσετε τους κωδικούς σας με τρόπο που να μην είναι δυνατή η υποκλοπή τους.
– Το www.greekshoes.net (Tresor by Yiannis Xouryas) δεν θα σας ζητήσει ποτέ και με κανένα τρόπο τους κωδικούς σας (π.χ. τηλεφωνικά, μέσω e-mail). Είναι αυστηρώς προσωπικοί και δεν πρέπει να τους αποκαλύπτετε σε κανέναν.
– Μην ξαναχρησιμοποιείτε κωδικούς πρόσβασης μεταξύ λογαριασμών.
– Επιλέγετε σύνθετους κωδικούς που δεν τους χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σε άλλα συστήματα και υπηρεσίες.
– Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, όταν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή που μοιράζεστε με άλλα άτομα.
– Πολλοί ιστότοποι παρέχουν χρήσιμες μεθόδους για τη δημιουργία ισχυρών κωδικών πρόσβασης, μεταξύ αυτών αυτό το άρθρο του National Institute for Standards and Technology (NIST) με θέμα «Easy ways to Build a Better P@$$w0rd» (Εύκολοι τρόποι να δημιουργήσετε έναν καλύτερο κωδικό πρόσβασης».
– Συνιστούμε να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας τουλάχιστον κάθε έξι (6) μήνες για κάθε λογαριασμό.
– Ενημερώνετε τον υπολογιστή σας με τις τελευταίες εκδόσεις και διορθώσεις ασφαλείας του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows) και του προγράμματος πλοηγήσεως (π.χ. Internet Explorer, Firefox).
– Ελέγχετε τακτικά τον υπολογιστή σας για πιθανούς ιούς και άλλο κακόβουλο λογισμικό, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες εκδόσεις / ενημερώσεις των προγραμμάτων προστασίας (antivirus, antimalware).
– Αγνοήστε και διαγράψτε αμέσως ύποπτα e-mail που σας προτρέπουν να δώσετε προσωπικά σας στοιχεία, περιέχουν συνδέσμους (links) ή συνημμένα αρχεία.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας, θα σας ζητηθούν προσωπικά στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο και λογαριασμός ηλεκτρονικής αλληλογραφίας/email). Κανένα ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο σας (φυλή ή εθνικότητα, η θρησκεία και οι πολιτικές, σεξουαλικές, καταναλωτικές πεποιθήσεις σας κ.α.) δεν μας αφορά και δεν σας ζητείται. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στις σελίδες του ιστοχώρου αυτού προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά· δηλώνουμε δε κατηγορηματικά ότι δεν χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη. Παρακαλούμε πολύ να λάβετε υπόψιν σας ότι δεν χρησιμοποιούμε προωθητικές υπηρεσίες marketing/διαφήμισης οπότε ουδέποτε θα λάβετε από μας newsletters, ενημερώσεις ή οτιδήποτε άλλο συναφές στο email σας.

Η επιχείρησή μας ακολουθεί και εφαρμόζει  τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων όπως  ακριβώς προβλέπονται από το Ευρωπαϊκό και διεθνές δίκαιο (Προεδρικό Διάταγμα υπ’ αριθ. 131/2003. Προσαρμογή στην Οδηγία 2000/31 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, στην εσωτερική αγορά). Εφαρμόζει επίσης ρητά τον Nόμο 2472/1997 για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.  Δηλώνει δε ότι συμμορφώνεται πλήρως στην από 25/05/2018 υποχρεωτική εφαρμογή του Kανονισμού (EE) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016 περί προστασίας των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών (General Data Protection Regulation ή Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων ή εν συντομία GDPR) *. Έτσι δεσμεύεται ρητά και δηλώνει ότι δεν επεξεργάζεται τα όποια προσωπικά δεδομένα δηλώνετε, οικειοθελώς, κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, δεν παραχωρεί, δεν πωλεί, δεν ενοικιάζει, δεν δημοσιοποιεί, δεν ανταλλάσει ή εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα. Τα χρησιμοποιεί αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή/παράδοση σε σας των προϊόντων που παραγγέλνετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου (e-shop) μας www.greekshoes.net, είτε κατά την επίσκεψη και παραγγελία σας στην φυσική έδρα της βιοτεχνία μας.

* Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το GDPR από την επίσημη ιστοσελίδα της Προστασίας δεδομένων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

* Επίσης για επιπλέον πληροφόρηση μπορείτε να επισκεφθείτε την βρετανική κυβερνητική ιστοσελίδα Information Commissioner’s Office (ICO) [Government Organization in Wilmslow, Cheshire, U.K. • The Information Commissioner’s Office is the UK’s independent authority set up to uphold information rights in the public interest, promoting openness by public bodies and data privacy for individuals.]

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ο ιστότοπος www.greekshoes.net | Tresor by Yiannis Xouryas ενημερώνει υπεύθυνα ότι:

Διατηρεί τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) ώστε να εξασφαλίζει την επικοινωνία των πελατών του για την διεκπεραίωση των παραγγελιών και την έκδοση λογιστικών παραστατικών.

ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τονίζουμε πως ο μόνος πιθανός αποδέκτης των προσωπικών δεδομένων (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) είναι οι εταιρίες ιδιωτικές ή/και δημόσιες παροχής μεταφορικών και ταχυδρομικών υπηρεσιών (ενδεικτικά Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.E.) και το προσωπικό αυτών, προκειμένου να διεκπεραιωθεί σωστά κάποια παραγγελία-αποστολή δέματος.

ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Τα στοιχεία για την διεκπεραίωση των παραγγελιών και την έκδοση των παραστατικών διατηρούνται για 5 έτη, όπως ορίζει ο Νόμος και εφόσον δεν υπάρχει επικαιροποίησή τους μετά το πέρας των 5 ετών, διαγράφονται.

ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τα δεδομένα που διατηρούμε είναι λανθασμένα ή ανακριβή (πχ λανθασμένη διεύθυνση, τηλέφωνο ή e-mail) διαγράφονται αμέσως.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Α. Κάθε φυσικό πρόσωπο έχει οποιαδήποτε στιγμή το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζ’ί μας στο τηλέφωνο 210.5711594 και στο e-mail privacy@greekshoes.net και να ζητήσει την διόρθωση των στοιχείων του ή την οριστική διαγραφή τους.
Β. Δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση ή τη συμπλήρωση των Δεδομένων σας, εάν αυτά είναι ανακριβή ή ελλειπή και για κάποιον λόγο δεν τα έχουμε ήδη διαγράψει.
Γ. Δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή Δεδομένων σας. Θα ικανοποιήσουμε αυτό το δικαίωμα:
– Εάν τα Δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.
– Εάν ασκήσετε το δικαίωμα εναντίωσης (βλ. κατωτέρω υπό Δ.)
– Εάν τα Δεδομένα υποβλήθηκαν σε επεξεργασία αντίθετη στις ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
– Εάν τα Δεδομένα πρέπει να διαγραφούν, ώστε να τηρηθεί νομική υποχρέωση.
Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την ικανοποίηση αυτού του δικαιώματος, εάν η επεξεργασία των Δεδομένων είναι απαραίτητη για την τήρηση νομικής μας υποχρέωσης, για την εκπλήρωση καθήκοντος που εκτελείται προς το δημόσιο συμφέρον ή για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη των νομικών μας αξιώσεων.
Δ. Έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε σε τυχόν επεξεργασία των Δεδομένων που διενεργείται για τους σκοπούς των εννόμων συμφερόντων μας ή τρίτων. Διατηρούμε το δικαίωμα να μην ικανοποιήσουμε αυτό το δικαίωμα, εάν υπάρχουν επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι, που υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας ή εάν η επεξεργασία αυτή είναι αναγκαία για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη των νομικών μας αξιώσεων.

Όλα τα ανωτέρω δικαιώματα ασκούνται δωρεάν (εκτός αν είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά) με την υποβολή αιτήματος στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της επιχείρησης, στα εξής στοιχεία:
Ιωάννης Γεωρ. Ξουργιάς
Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων
Λυσία 2 & Αγίας Παρασκευής 50, 12132 Περιστέρι Αττικής
Τηλέφωνο: +30 210.5711594
Φαξ: +30 210.5711594
E-mail: privacy@greekshoes.net

Θα ενημερωθείτε για την πορεία του αιτήματός σας εντός μηνός από την παραλαβή του. Εάν το αίτημα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο ή συντρέχουν λόγοι αυξημένου αριθμού αιτημάτων, η προθεσμία αυτή παρατείνεται για έναν μήνα. 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, εάν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας γίνεται με τρόπο αντίθετο στη νομοθεσία.  Τα στοιχεία της Αρχής είναι:
Διεύθυνση: Κηφισίας 1-3, 11523 Αθήνα
Τηλέφωνο: +30 210.6475600
Fax: +30 210.6475628
Ε-mail: contact@dpa.gr.

Τα cookies επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο Tresor by Yiannis Xouryas. Τα cookies που χρησιμοποιούνται, για να σας προσφερθεί η καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης στη σελίδα μας, είναι όσα προέρχονται πρωτογενώς από την πλατφόρμα WordPress, το WooCommerce και τα λοιπά πρόσθετα (plugins) που υποστηρίζoυν τον διαδικτυακό τόπο www.greekshoes.net [Tresor by Yiannis Xouryas] χωρίς καμμία δική μας επιπλέον παρέμβαση και ως 3rd Party Cookies εγκατεστημένα από εταιρείες που βρίσκονται σε χώρες όπου ισχύει το GDPR (βάσει του οποίου καμμία εταιρεία δεν έχει δικαίωμα να αποθηκεύει στην βάση της προσωπικά δεδομένα χωρίς την έγκριση του κατόχου τους) δεν είναι προσωπικού χαρακτήρα και δεν ανήκουν στην κατηγορία cookies προσωπικών δεδομένων. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο θεωρούμε ότι είστε ικανοποιημένοι και συμφωνείτε πλήρως με τη χρήση των cookies· ειδάλλως μπορείτε να απομακρυνθείτε από την παρούσα διαδικτυακή σελίδα και να εξυπηρετηθείτε ή/και να παραγγείλετε τηλεφωνικά στο 210.5711594 (κα Αναστασία, καθημερινά ΔΕΥΤ-ΣΑΒ μετά τις 11:30)

Kοινοί τύποι cookies
– Strictly Necessary cookies/Αυστηρά Aπαραίτητα Cookies/Λειτουργικά: Tα οποία απαιτούνται για να σας επιτρέψουν να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για τη στοιχειώδη λειτουργία του ιστότοπου και επομένως είναι πάντα ενεργοποιημένα. Σε αυτά περιλαμβάνονται και τα cookies που αποθηκεύουν τα στοιχεία σου όσο βρίσκεσαι στις σελίδες μας ή, αν θέλεις, και σε κάθε σου επίσκεψη. Επιτρέπουν την προσθήκη προϊόντων στο καλάθι αλλά και τη διαδικασία checkout, ενώ βοηθούν στην επίλυση προβλημάτων ασφαλείας και στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς.
– Performance cookies/Cookies Aπόδοσης: Για τη συλλογή ανώνυμων, μη προσωπικών στοιχείων που αφορούν την χρήση του ιστότοπου, που επιτρέπουν να βελτιώνεται και να βελτιστοποιούνται οι επιδόσεις του. Καταργώντας τη χρήση αυτών των cookies ενδέχεται να παρουσιάζονται καθυστερήσεις στην απόδοση του ιστότοπου.
– Functionality cookies/Λειτουργικά Cookies: Για να θυμάστε τις προτιμήσεις σας και που έχετε την δυνατότητα να τα διαγράψετε μέσα από τον φυλλομετρητή ιστοσελίδων (περιηγητή/browswer) που χρησιμοποιείτε.
– Marketing cookies/Μάρκετινγκ Cookies: ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ στον παρόντα ιστότοπο
Τα Strictly Necessary και Performance cookies δεν μπορούν να απενεργοποιηθούν, καθώς ο ιστότοπος τα απαιτεί για να λειτουργεί σωστά

Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ή να απενεργοποιήσω την αποδοχή cookies;
Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης ιστού δέχονται αυτόματα cookies, αλλά μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο να αποδέχετε ή να απορρίπτεi τα cookies ή για να σας ειδοποιεί όταν εμφανίζονται cookies (ελέγξτε το μενού «Βοήθεια” του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις προτιμήσεις cookies).
Η απενεργοποίηση των cookies δεν πρέπει να σας εμποδίζει να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, αλλά ορισμένα χαρακτηριστικά ή λειτουργίες του ιστότοπου ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα σε εσάς εάν απενεργοποιήσετε ή περιορίσετε τη χρήση cookie.
Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή βοήθεια για να αλλάξετε τις προτιμήσεις cookieς στο πρόγραμμα περιήγησής σας, ανατρέξτε στην τεκμηρίωση της συσκευής ή του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Πού μπορώ να μάθω περισσότερα για τα cookies;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα cookies, ανατρέξτε στην ενότητα βοήθειας του προγράμματος περιήγησης ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.allaboutcookies.org
– Session/temporary | Συνεδρία/προσωρινά: Αυτά τα cookies διαγράφονται από τη συσκευή σας αφού φύγετε από τον ιστότοπο.
– Permanent/persistent | Μόνιμα/επίμονα: Αυτά τα cookies δεν διαγράφονται από τη συσκευή σας αφού φύγετε από τον ιστότοπο. Παραμένουν στη συσκευή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.-
– First-party cookies | Cookies πρώτου μέρους: Αυτά τα cookies ορίζονται από τον διακομιστή ιστού (web server) της επισκεπτόμενης σελίδας (visited page) και μοιράζονται τον ίδιο τομέα (domain).
– Third-party cookies | Cookies τρίτων: Αυτά τα cookies αποθηκεύονται από έναν διαφορετικό τομέα στον τομέα της επισκεπτόμενης σελίδας. Αυτό μπορεί να συμβεί όταν η ιστοσελίδα αναφέρει/καλεί ένα αρχείο που βρίσκεται εκτός του τομέα της.

Σημαντική σημείωση:
Το cookie είναι ένα αρχείο κειμένου (text file) το οποίο τοποθετείται στον σκληρό σας δίσκο από έναν διακομιστή και αποθηκεύονται στον περιηγητή (browser) σας. Τα cookies δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μετάδοση ιών στον υπολογιστή σας και δεν εκτελούν προγράμματα. Τα cookies ανατίθενται αποκλειστικά σε εσάς και μπορούν να διαβαστούν μόνο από τον τομέα web server που εξέδωσε τα cookies σε εσάς, έχετε δε την δυνατότητα να τα διαγράψετε μέσα από τον φυλλομετρητή ιστοσελίδων (περιηγητή/browswer) που χρησιμοποιείτε.
Παρακαλούμε πολύ να λάβετε υπόψιν σας ότι έτσι όπως δεν χρησιμοποιούμε προωθητικές υπηρεσίες marketing/διαφήμισης έτσι κι όσο αφορά τα cookies και τους επισκέπτες της σελίδας μας, δεν επεξεργαζόμαστε και δεν αναλύουμε τα cookies· επίσης δεν παρακολουθούμε, δεν αναλύουμε και δεν επεξεργαζόμαστε τις όποιες διαδικτυακές συμπεριφορές και κινήσεις των επισκεπτών μας.

HTTP cookies
(Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια)

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή μας κατά την πλοήγησή μας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του. Συνήθως περιγράφουν στοιχεία μας όπως όνομα χρήστη (user name) και συνθηματικό πρόσβασης (password) με σκοπό κατά την επίσκεψή μας στον ίδιο ιστότοπο αργότερα, να μας «θυμάται” και να μην χρειάζεται να κάνουμε login.
Τα cookies μπορεί να προέρχονται από τον ιστότοπο τον οποίο έχουμε επισκεφθεί ή από κάποιον άλλον (third-party cookies), για παράδειγμα μέσω διαφημίσεων. Συνήθως είναι άκακα, έχει όμως αποδειχθεί ότι τα third-party cookies συλλέγουν πληροφορίες για τη συμπεριφορά του κάθε χρήστη στο διαδίκτυο, κάτι που εγείρει σημαντικά ερωτήματα για την ιδιωτικότητα. Αυτό ώθησε την Ε.Ε. και τις Η.Π.Α. να εκδώσουν οδηγίες για τη χρήση τους και την ενημέρωση του χρήστη, για κάθε ιστότοπο που τα χρησιμοποιεί. Υπάρχουν προγράμματα που καθαρίζουν τα κακόβουλα cookies, ενώ αν ο χρήστης επιθυμεί να τα διαγράψει δίνεται αυτή η δυνατότητα μέσα από το φυλλομετρητή ιστοσελίδων.

Terms-and-Conditions

Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος www.greekshoes.net [Tresor by Yiannis Xouryas]

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας http://www.greekshoes.net διέπεται από τους παρακάτω όρους και η συναλλαγή σας μαζί μας συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από την χρήση της ιστοσελίδας και από κάθε συναλλαγή μέσω αυτής. Διατηρούμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε νομικά μέτρα σε περίπτωση παραβίασης των παρακάτω.

• Τροποποιήσεις στην Ιστοσελίδα

H «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

• Παρεχόμενες πληροφορίες & προϊόντα

Η «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που διατίθενται στην ιστοσελίδες της, με την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια.

• Τιμές

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στα προϊόντα που διατίθενται μέσω της παρούσας ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. και δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής τα οποία βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη/αγοραστή.

• Συνδέσεις/Σύνδεσμοι προς άλλους Διαδικτυακούς Τόπους

Η παρούσα ιστοσελίδα δύναται να περιέχει συνδέσεις/συνδέσμους προς δικτυακούς τόπους τρίτων των οποίων η διαχείριση ανήκει σε εταιρείες ή πρόσωπα πέραν της «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» και οι οποίες παρέχονται για την διευκόλυνσή σας. Η παροχή αυτών των συνδεδεμένων διαδικτυακών τόπων από εμάς δεν θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως έγκριση, χορηγία, υποστήριξη ή/και σύσταση χρήσης των ιστοσελίδων αυτών ή των περιεχομένων που περιλαμβάνουν και διαχειρίζονται ή των υπηρεσιών που παρέχονται από αυτές. H «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» δεν έχει τον έλεγχο ή/και την ευθύνη αυτών των άλλων ιστοσελίδων, του υλικού, των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Η πρόσβαση σε όποιο διαδικτυακό τόπο τρίτων γίνεται με δική σας ευθύνη και ως εκ τούτου η «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» δεν θα φέρει καμία ευθύνη που προκύπτει από ή σχετίζεται με αυτές τις ιστοσελίδες ή/και του περιεχόμενου τους ή για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκαλείται από/ή σε σχέση με οποιαδήποτε αγορά, χρήση ή εμπιστοσύνη σε οποιοδήποτε τέτοιο περιεχόμενο, αγαθά, ή υπηρεσίες που είναι διαθέσιμα από/ή μέσω οποιουδήποτε τέτοιου διαδικτυακού τόπου τρίτων.

• Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

• Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και του ευρωπαϊκού δικαίου. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, εγγραφή, αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση του περιεχομένου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ», νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα λογότυπα της εταιρίας είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας.

• Δικαίωμα Επιστροφής

Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και θα σας καταβάλλουμε το τίμημα/αξία του αν μας κοινοποιήσετε γραπτώς, μέσω της φόρμας επικοινωνίας στον σύνδεσμο https://www.greekshoes.net/?page_id=209 (Κωδικός εισόδου η λέξη: Μήνυμα) ή τηλεφωνικώς καλώντας στο τηλέφωνο 210.5711594, την απόφασή σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών (βάσει νόμου) από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς. Με την άσκηση της υπαναχώρησης υποχρεούστε να επιστρέψετε σε εμάς το προϊόν/υπόδημα στην άριστη κατάσταση στην οποία σας παραδόθηκε (αχρησιμοποίητο και αφόρετο) και να μας παραδώσετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το μας το έχετε στείλει/επιστρέψει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρηση από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει.  Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» και επιβαρύνουν τον πελάτη/αρχικό αγοραστή. Στα επιστρεφόμενα από την «ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΓΕΩΡ. ΙΩΑΝΝΗΣ» χρηματικά ποσά δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα της αρχικής αποστολής σε εσάς.

Κάνετε Like (Μου αρέσει!) στην σελίδα μας στο Facebook
και Ακολουθήστε την σελίδα μας στο Instagram 
για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση!

Πιστεύουμε στην Ελληνική Επιχείρηση και στα Ελληνικά Προϊόντα!
Πιστέψτε και σεις! Είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας όταν μας χρειάζονται!

 

  • Θα χαρούμε πολύ να επισκεφθείτε την έκθεση μας, που λειτουργεί στον ίδιο χώρο με την παραγωγή μας.
  • Δευτέρα - Τετάρτη: 11:30 - 17:00, Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 11:30 - 20:30, Σάββατο: 10:30 - 14:30
  • Διεύθυνση: Λυσία 2 & Αγίας Παρασκευής, Πλατεία Μπουρναζίου (Καφετέριες), 12132 Περιστέρι, Αθήνα
  • Tηλ/fax: 210.5711594 ● Email: Yiannis.Xouryas@gmail.com, info@greekshoes.net, sales@greekshoes.net
  • Η επιχείρηση ΞΟΥΡΓΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι εγγεγραμμένη από το 1994 στο ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ με Αρ.Μητρώου 116740 (Αρ.ΓεΜΗ: 84053002000)
  • Οι Δημιουργίες μας στα Μεγάλα Μεγέθη και στα Παραδοσιακά Υποδήματα Χορού είναι αξεπέραστες τόσο στην Φινέτσα όσο και στις Ασυναγώνιστες Τιμές τους!
  • Επικοινωνήστε μαζί μας, καθημερινά μετά τις 11:30 (τηλέφωνο: 210.5711594) και η κα Αναστασία θα απαντήσει στην κάθε ερώτηση/απορία σας και θα σημειώσει την τυχόν τηλεφωνική παραγγελία σας